Theo van der Plas & Bouwe Hoek Begrafenisverzorging

Op woensdag 17 oktober 2018 organiseerden wij een avond over rouwverwerking. Ds. A.T. Vergunst uit Amerika was die avond te gast in Katwijk en hij maakte ons deelgenoot van zijn eigen ervaringen en overwegingen, door hem opgedaan na het overlijden van zijn jonge vrouw en moeder van zijn kinderen. Lees verder

Klik hier om de thema-avond over rouw met ds. A.T. Vergunst te downloaden.


Begrafenisverzorging Theo van der Plas & Bouwe Hoek is een onderneming die op het gebied van uitvaartverzorging alle diensten voor een stijlvolle begrafenis biedt.

De twee uitvaartverzorgers, Theo van der Plas en Bouwe Hoek, willen familie en nabestaanden de mogelijkheid geven om op een unieke manier en op basis van eigen keuzes afscheid te nemen.

De vraag om persoonlijke betrokkenheid bij een uitvaart wordt steeds groter. Dat deze werkwijze in Katwijk en omstreken gewaardeerd wordt blijkt hieruit dat de vraag naar onze dienstverlening sinds de start van ons bedrijf in 2006 nog steeds groeit. Sinds 2014 hebben wij aan de Meeuwenlaan de beschikking over een familiekamer. Tevens kunt u hier dagelijks ons naastgelegen kantoor binnenlopen als u een vraag heeft met betrekking tot uw uitvaartwensen. Wij proberen zo laagdrempelig mogelijk te zijn. De koffie staat altijd klaar. 

Theo van der Plas
& Bouwe Hoek Begrafenisverzorging

Meeuwenlaan 43
2225 PE Katwijk aan Zee
M  06 - 12 09 11 12
T  071 - 401 25 28