Een goede uitvaartverzekering

Theo van der Plas & Bouwe Hoek Begrafenisverzorging

Bij Begrafenisverzorging Theo van der Plas & Bouwe Hoek in Katwijk streven we ernaar om elke begrafenis zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij zeer belangrijk.
 
De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in “Katwijk” verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in “Alphen aan den Rijn”. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.
 
Om deze doelstelling te bereiken geeft Begrafenisverzorging Theo van der Plas & Bouwe Hoek jaarlijks de lokale prijzen door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit “Katwijk” worden de uitvaartverzekeringen van Nuvema dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.
 
Bij Nuvema kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen. De Consumentenbond adviseerde in haar gids van januari 2014 te letten op zaken als de looptijd, soort uitvaartverzekering, keuzevrijheid van uitvaartverzorger en de te betalen premie. De natura uitvaartverzekering van Nuvema Uitvaartverzekeringen noemde ze hierbij “een goede keus”.

Als u elders een uitvaartverzekering heeft afgesloten?

Bij ons kunt u overigens met elke uitvaartpolis terecht. Het maakt niet uit waar de polis is afgesloten. Wij zorgen er voor dat de poliswaarde uitgekeerd wordt. Wist u dat u nooit verplicht om de uitvaart door de verzekeraar te laten regelen? Waarom zou u een grote verzekeraar een gevoelsproduct laten leveren?

Voordelen om de begrafenis toch door ons te laten regelen:
– Het is goedkoper en er kan geld voor u overblijven.
– Geen gedwongen verkoop. Wij zijn onafhankelijk.
– Wij zijn adviseurs en geen verkopers.
– Wij nemen uitebreid de tijd voor u.
– Altijd één en dezelfde uitvaartverzorger en niet meerdere aanspreekpunten.
– Een betrokken begrafenisondernemer bij u uit de buurt die de uitvaart verzorgt

Neem voor info contact met ons op telefoonnummer 06 12 09 11 12 of mail naar info@theovanderplas.nl
 

Delen: